JJT Vastgoed
Aankoop,Verkoop en Vastgoed Beleggingen

 


Jaquelien Tartarotti-Labree, geboren in Assen in 1982 en Joost Tartarotti geboren in Borger in 1973 en wij zijn woonachtig in Norg.

Het leuke om in Norg en omgeving te wonen is dat je in een leuk dorp woont en overal zo naar toe kan net zoals Assen en Groningen.

Hierdoor kom ik ( Jaquelien ) in veel verschillende huizen en veel verschillende opdrachtgevers tegen. Dit maakt mijn werk extra leuk en afwisselend. Ik heb samen met mijn man Joost sinds 2008 ons " Onafhankelijk Financiële Bedrijf " genaamd Joost Plus Assurantiën en JJT Vastgoed sinds 2012. ( Eerst in andere namen, en nu JJT Vastgoed ).                    

De makelaardij hebben we eerst samen gedaan met andere partijen middel franchise organisaties, hier heb ik als Jaquelien zelf ervaring opgedaan bij diverse franchise organisaties in de jaren 2014 t/m 2017.

Maar wij vinden en vonden de kwantiteit niet voldoen voor onze opdrachtgevers en hier uit is JJT Vastgoed ontstaan,( Jaqulien Joost Vastgoed )  een totaal "allround " Financieel Vastgoed bedrijf! 

Wij bieden hier alles aan op gebied makelaardij en alles omtrent vastgoed.  En via ons Financieel Bedrijf "Joost Plus Assurantiën " verzekeringen, particuliere -en zakelijke hypotheken , hierdoor kunnen wij voor u hele interessante combinatie maken, wat u zeker veel geld gaat besparen.

Daarnaast zijn wij in 2012 begonnen met vastgoed beleggingen voor onszelf en voor onze relaties, want wij vinden het een van de beste investering die je maar kunt doen.

Van hieruit zijn we verder gegroeid met de makelaardij, waar wij taxaties, bouwkundige taxatie en aankoop begeleiding ding aan bieden. En natuurlijk het alle "belangrijkste" het in verkopen en begeleiden van uw particulieren woningen. (of pand )

In dit proces ontzorgen wij onze relatie van A tot Z.

Of u nu een woning zoekt of uw huis wilt verkopen, of u zoekt een belegingspand voor goede rendement: 

U bent gebaat bij een "Eerlijk Onafhankelijk Advies. Geen beloftes of waardes van u woning die u doen gaan dromen, wanneer dat niet niet realistisch is en u huis lang te koop staat. 

Wij begrijpen dat u " Het huis van u dromen heeft gevonden of uw ouderlijk huis goed wilt verkopen of kopen tegen een goede en eerlijke markt comform prijs..

Net als wij begrijpen dat deze begeleiding en presentatie bepalend is voor "UW " succes! En dat het verhaal op alle punten  de verkoop moeten kloppen.

" Wij vinden u huis het belangrijkste van de straat als nu om de aankoop gaat of verkoop van uw huis.

Graag vertellen wij u persoonlijk meer, Jaquelien Tartarotti-labree en Joost Tartarotti